zamówienie na:

Przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności

zamawiający: Szpital Tucholski Spółka z o.o.
tryb zamówienia: przetarg nieograniczony
nr sprawy: ZP/9/2016
wartość: poniżej kwot okr. na podst. art. 11 ust. 8
termin składania ofert: 21 czerwca 2016  09:00
wynik postępowania: ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej  




Ogłoszenie o zamówieniu 

Ogłoszenie o zamówieniu na "Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności" zostało opublikowane w Biuletynie Zamówień Publicznych w dniu 13.06.2016 r.  pod numerem 81697-2016

ogłoszenie o zamówieniu (14kB) html

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia 

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (213kB) word

Załączniki do SIWZ 
załączniki do SIWZ (75kB) word
projekt umowy (96kB) word

minimalna gramatura (73kB) word
wzór zamówienia (98kB) word
Karta kontroli (38kB) word
Przykładowy jadłospis dieta lekka wzór I (50kB) word
Przykładowy jadłospis dieta cukrzycowa wzór II (50kB) word

ogłoszenie o zmianie ogłoszenia 

ogłoszenie o zmianie ogłoszenia (2kB) html

Odpowiedź na pytania 

odpowiedź na pytania (38kB) word

Zamawiający dokonuje modyfikacji SIWZ w następujący sposób: 

w rozdziale XI SIWZ jest:

Termin składania ofert 21.06.2016r. godz: 09:00
Termin otwarcia ofert 21.06.2016r. godz: 09:15

w rozdziale XI SIWZ powinno być:

Termin składania ofert 23.06.2016r. godz: 09:00
Termin otwarcia ofert 23.06.2016r. godz: 09:15 

W rozdziale IV. Opis przedmiotu zamówienia- Wymagania Zamawiającego w punkcie f) w następujący sposób:

jest :
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana.  
 
Powinno być
f) Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana oraz informacje o substancjach lub produktach powodujących nietolerancję lub reakcję alergiczną. 

 
Modyfikacji ulega również zapis umowy w §2 ust 2 

jest :
Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana.
 
Powinno być
Wykonawca wraz z dostawą posiłków zobowiązany jest do dostarczenia Zamawiającemu do każdej diety obliczoną wartość kaloryczną potrawy z uwzględnieniem produktów z których została przygotowana oraz informacje o substancjach lub produktach powodujących nietolerancję lub reakcję alergiczną.

 
Zamawiający modyfikuje zapis SIWZ w rozdziale IV pkt 7 Przyjęcie posiłków przez Zamawiającego pp 3) w następujący sposób: 
 
jest:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina  8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut .   
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od  jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż  30 minut.
 
Powinno być:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina  8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut .  
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od  jej zapakowania nie może być dłuższy niż  30 minut.

 
 
Modyfikacji ulega również zapis umowy w §2 ust 10
 
jest:
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach
dnia:
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut . 
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie powinien być dłuższy niż 30 minut. 

Powinno być :
Posiłki winny być dostarczane do punktu odbioru i dystrybucji posiłków w ściśle ustalonych porach
dnia: 
- śniadanie wraz z II śniadaniem (nie później niż godzina 7:40 i nie później niż godzina 8:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut . 
- obiad wraz z podwieczorkiem i kolacją ( nie później niż godzina 11:40 i nie później niż 12:00, czas dostarczenia żywności od jej zapakowania nie może być dłuższy niż 30 minut .
 

ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej 

ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej (48kB) word

metryczka


Opublikował: Renata Remus (13 czerwca 2016, 09:46:40)

Ostatnia zmiana: Renata Remus (14 lipca 2016, 08:06:54)
Zmieniono: ogłoszenie o wyborze oferty najkorzystniejszej

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 1238